Permeatti valmistetaan tuoreesta pastöroidusta rasvattomasta maidosta, joka on syntynyt maidon ultrafiltraation jälkeen proteiinien ja rasvojen erottamiseksi. Tuote kuivataan sitten edistyksellisten sumutuskuivaustekniikoiden avulla. Tuotetta kutsutaan joskus "valkuaisaineettomaksi heraksemiksi", kun se saadaan herasta.
Koska herapermetaatti on runsas laktoosin lähde, mutta sisältää vähän proteiinia, sitä voidaan käyttää makeisten, leivonnaisten ja rasvojen valmistuksessa. Sitä lisätään myös jäätelön, sulatetun juuston, juomien ja kosmetiikan tuotantoon.
TRADIUMissa Cer on saatavilla teollisuuden tarpeisiin Cer-metallin ja Cer-oksidin muodossa.
Saatavilla olevat muodot
- Cer-metalli
- Cer-oksidi
Tarvitsetko Cer:iä erityisissä toimitusmuodoissa tai -spesifikaatioissa?
Ota silloin yhteyttä meihin! Autamme mielellämme asiassasi.
Cerin yhteyshenkilösi on:
Jan Giese
Puh.: +49 (0)69 50 50 250 - 237
Odotamme innolla pyyntöäsi!